Eenmalige aanbieding - 50% korting!

Omdat je mijn webinar hebt bekeken stuur ik je graag mijn boek naar je toe 'De oplossing voor pijn'. Je kunt alleen nu het boek met 50% korting downloaden (waarde boek is €18,95).

Donwload fysiek boek

Enkele leuke reacties over het boek...

Let op...!
Dit boek is niet alleen een meerwaarde voor als je op dit moment (chronisch) klachten of pijn hebt, maar is een aanvulling voor je gehele leven. Natuurlijk kun je de pijn die je nu ervaart wegnemen, maar wat nu als het volgend jaar weer terug komt? Misschien herken je dit wel. We krijgen in de meeste gevallen niet zomaar pijn of worden ziek. Er is eigenlijk altijd een oorzaak aan vooraf gegaan. Ik kan hier zelf over meepraten en ik ga je in dit boek overtuigen dat je nu aanpassingen kunt doen om je klachten te verhelpen of problemen in de toekomst te voorkomen. Ik had mezelf veel leed kunnen besparen en ik wil jouw daarbij helpen.

arrow

In dit boek ontdek je o.a.:

 • Ontdek waarom de meeste mensen niet van hun klachten af komen
 • Ontdek onze visie op pijn en pas deze op jezelf toe
 • Veel tips & adviezen om jouw pijn te verminderen of zelfs helemaal weg te nemen
 • Lees waarom ook 'chronische' klachten in veel gevallen te behandelen zijn
 • Ik onthul mijn persoonlijk verhaal hoe ik mezelf effectief behandel met onze visie (nog nooit eerder verteld)
 • Hoe je nu al problemen in de toekomst kunt voorkomen

Zelf ben ik eigenaar samen met mijn compagnon Ivo ’t Lam van fysiotherapie4all en werk ik al ruim 11 jaar als fysiotherapeut binnen ons bedrijf. Wij hebben in een korte tijd een mooi bedrijf opgebouwd. Dit is ons mede gelukt door onze ervaringen, visie en missie op pijn. Wij willen graag mensen helpen om mensen van hun pijnklachten af te helpen, omdat wij geloven dat (bijna) elke klacht opgelost kan worden en dus iedereen pijnvrij zou moeten kunnen zijn.

Wij geloven dat alles een oorzaak heeft en dat niets vanzelf gebeurd. Daarom is het belangrijk om met een brede visie naar een klacht te kijken en niet alleen waar de pijn zich bevindt. Wij vinden het belangrijk dat je begrijpt wat PIJN is en hoe het nu eigenlijk ontstaat. In dit boek zullen we onze visie uitleggen en gaan onderbouwen, zodat jij weet hoe je jouw klachten kunt voorkomen of verhelpen.

Donwload fysiek boek

 Alleen deze week kun jij dit boek met
50% korting downloaden.

 

  • 11 Jaar

   Expert in het oplossen van pijn

  • 27.000+

   Downloads van mijn vorige ebook

  • 6+ jaar

   Studies gevolgd

  • 1500+

   Artikelen geschreven over pijn

  • Ontdek wat pijn nu eigenlijk precies is
  • Lees welke factoren pijn juist kunnen versterken
  • Hoe je het beste om kan gaan met de pijn
  • Hoe voorkom je juist dat pijnklachten terug komen
  • Veel tips en adviezen die direct toepasbaar zijn
  • Persoonlijke ervaringen onderbouwd met wetenschap
  • Voorkom dat je klachten chronisch worden
  • Wat je vooral NIET moet doen bij pijn
  • De meeste gemaakte fouten bij pijn
  • Waarom ik geen voorstander ben van medicatie
  • Fysiologisch herstel & belasting-belastbaarheid
  • Autonome zenuwstelsel wordt niet meegenomen
  Maikel Korbmacher

  "Lees in dit boek mijn persoonlijk verhaal. Zelf heb ik een chronische aandoening waarbij pijn mijn dagelijks leven voor een groot deel beïnvloed. In dit boek ga ik je uitleggen hoe ik mezelf met succes behandel"

  Maikel Korbmacher

  Wat anderen van ons vinden...

  Ontvang jouw exemplaar met 50% korting!

  Deze actie ontvang je omdat jij jezelf aangemeld hebt en is alleen deze week voor jouw geldig!

  Donwload fysiek boek

  Ik geef iedereen 30 dagen niet goed geld terug garantie. Waarom doe ik dit? Omdat ik overtuigd ben dat dit boek iets gaat bijdragen aan jouw leven. Je loopt dus geen enkel risico in de aanschaf van mijn boek!